Aansluiting

Aansluiting

Ben je op zoek naar mobiliteitsoplossingen voor jouw werknemers? Met Carpool bied je hen een service aan waarmee zij carpoolpartners kunnen vinden, binnen en buiten jouw onderneming.

Een expert van Mpact analyseert samen met jou de situatie binnen jouw onderneming en zal je een oplossing op maat voorstellen. Wij begeleiden jou bij de realisatie van incentives, bij het opstellen van bepaalde documenten, bij het beheer van het fiscale voordeel en bij het uitwerken van een communicatiecampagne.

Met de data gelinkt aan het Carpoolplatform van jouw bedrijf, is het eenvoudig om de impact van je acties te evalueren. Je kan verschillende cijfers opvragen, zoals het aantal nieuwe inschrijvingen, het aantal ingevoerde ritten, het aandeel uitgespaarde CO2-uitstoot,...

De experts van Mpact en de professionele tools ondersteunen jou in je taken en faciliteren de realisatie van jouw duurzaam mobiliteitsbeleid. Contacteer ons via carpool@mpact.be voor een voorstelling van Carpool en laat je overtuigen van het nut van deze tool voor jouw onderneming!

Er is op dit moment geen lopende subsidie van de Vlaamse Overheid voor bedrijven of scholen rond de abonnementskost van Carpool.